Over

Logo-Obesitas-Platform_2

Obesitas Platform is een online platform dat alle informatie rondom obesitas op toegankelijke wijze beschikbaar maakt voor zorgverleners actief in obesitaszorg. De website verzamelt nieuws van relevante websites op het gebied van obesitas. In de vorm van artikelen en video’s worden de laatste wetenschappelijke en praktische inzichten o.a. van (internationale) congressen gedeeld.

Initiatiefnemer van het Obesitas Platform is MEDonline; een bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van online medische educatie. MEDonline heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en beheren van innovatieve internettoepassingen voor wetenschappelijke verenigingen. Pijlers zijn (innovatieve) techniek, content en communicatie.

Partners

De inhoud van het Obesitas Platform komt onafhankelijk tot stand en wordt financieel mogelijk gemaakt door educational grants van:

Logo Novo Nordisk

Novo Nordisk zet al 95 jaar nieuwe ontwikkelingen in gang om o.a. diabetes en obesitas en andere ernstige chronische aandoeningen te verslaan.

Sinds 2003 streeft Goodlife er naar om specialistische geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen toegankelijk te maken voor patiënten in de Benelux.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via contact@obpl.nl
© 2021 Obesitas Platform
Scroll naar top

Deze website is primair bedoeld voor zorgprofessionals