Over

Obesitas Platform

Een online platform dat alle informatie rondom obesitas op toegankelijke wijze beschikbaar maakt voor zorgverleners actief in obesitaszorg. De website verzamelt nieuws van relevante websites op het gebied van obesitas. In de vorm van artikelen en video’s worden de laatste wetenschappelijke en praktische inzichten o.a. van (internationale) congressen gedeeld.

MEDonline

MEDonline is een digitaal bureau met kennis en expertise op het gebied van communicatie en educatie binnen de gezondheidszorg. Wij combineren data, techniek en marktkennis met creativiteit, enthousiasme en gedrevenheid.

Partners

Novo Nordisk

Al 95 jaar bezig met nieuwe ontwikkelingen om o.a. diabetes, obesitas en andere ernstige chronische aandoeningen te verslaan.

Goodlife

Sinds 2003 streeft Goodlife er naar om specialistische geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen toegankelijk te maken voor patiënten in de Benelux.

Johnson & Johnson

Eén van de grootste bedrijven ter wereld op gebied van gezondheidszorg. Al 125 jaar lang staan de behoeften van de mensen bij Johnson & Johnson centraal en dragen zij de verantwoordelijkheid voor hun welzijn.

Seca

Al sinds 1840 ontwikkelt en vervaardigt seca precisiemeetsystemen en -weegschalen van de hoogste kwaliteit. Vandaag de dag mag seca zich de wereldmarktleider noemen op het gebied van medische meetsystemen en weegschalen.

InBody

InBody is wereldwijde marktleider op het gebied van lichaamssamenstellingsanalyse, en optimaliseert de werkzaamheden binnen veel sectoren doormiddel van revolutionaire en innovatieve technologie en apparatuur. De producten van InBody worden gebruikt door vele onderzoeksinstellingen, ziekenhuizen en gezondheidscentra over de hele wereld vanwege hun nauwkeurigheid, reproduceerbaarheid en gebruiksgemak.

Deze website is primair bedoeld voor zorgprofessionals